Kontakt os +46 31 760 19 30 - Email: info@cdvi.se

Security to Access

A22K-POE

A22K-POE

Atrium krypto central inkl. PoE splitter

Produkt referens: 
A22KPOE
  • Central för två dörrmiljöer
  • Inbyggd webbserver
  • Helt krypterad kommunikation
  • Inbyggd PoE-splitter
  • Monterad i ett låsbart plåtskåp
ReferenceBeskrivelse
A22KPOECentral A22KPOE

Atrium Krypto är ett webbaserat passersystem med användarvänligt gränssnitt och kan programmeras antingen via den kostnadsfria programvaran eller via webbläsaren, systemet har en hög säkerhet med helt krypterad kommunikation, hela vägen från läsaren till nätverket. Atrium Krypto erbjuder mängder av funktioner bland annat videohantering, hissintegrering, grafisk vy och lockdown funktion för skolor. Med våra bluetooth läsare så får du även möjligheten att använda dig av mobila nycklar för att sköta passeringen, glöm borttappade brickor och koder som ges ut åt höger och vänster, till varje kryptoanläggning så ingår det dessutom 5 stycken licenser för mobila nycklar. Atrium Krypto är ett användarvänligt passersystem som kan byggas ut upp till 500-dörrmiljöer, centralerna kommunicerar med varandra antingen via RS485, det lokala nätverket eller över internet, ifall dörrarna finns på flera olika platser.

A22KPOE är en multifunktionscentral, det är både en mastercentral, undercentral och expandercentral i ett, beroende på vilket du behöver. Centralen hanterar två kompletta dörrmiljöer med upp till fyra läsare. Centralen är förprogrammerad, där varje funktion har en dedikerad in-/utgång vilket underlättar vid driftsättningen av systemet, centralen är dessutom utrustad med en PoE-splitter och det finns plats för batteri (B7AH) vid behov. För att underlätta för eran del så har vi dessutom försett kretskortet med löstagbara plintar och automatsäkringar.

Other products from the category 'Atrium'

CDVI utvecklar och tillverkar säkerhetsprodukter inom passersystem, låsprodukter och dörrautomatik. Vi har ett brett sortiment av innovativa produkter med modern design och vi ligger i framkant för ny teknik. Vi strävar alltid efter att möta de höga krav på kvalitet och service som våra kunder ställer på oss.

Kontakt

Datavägen 12 B, 436 32, Askim    Box 9011, 400 91 Göteborg         Tel: 031-760 19 30
E-mail: info©cdvi.se
Hemsida:www.cdvi.se

Back to Top