Contact us +46 31 760 19 30 - Email: info@cdvi.se

Security to Access

DWSR102UCD

DWSR102UCD

Elektromekanisk dörrautomatik med inbyggd returfjäder

Product reference: 
DWSR102UCD
  • Levereras alltid komplett
  • Brandklassad enligt EI 60, E 60 och A 60
  • Inbyggd returfjäder
  • Display med svensk text
  • Uppfyller Europa standarden EN16005
ReferenceDescription
DWSR102UCDElektromekanisk dörrautomatik med inbyggd returfjäder

DigiWay-SR är en elektromekanisk slagdörrsautomatik med returfjäder och motor för både inner- och ytterdörrar. Tack vare den kompakta elmotorn är automatiken mycket diskret och tyst, samt saknar traditionell hydraulik som ofta ger det typiska ”dörrpyset”. Elmotorn jobbar lika snabbt åt båda håll och kan därför monteras på inåtgående eller utåtgående dörrar – det som skiljer är att man monterar den medföljande glidarmen för inåtgående dörrar eller den medföljande vridarmen för utåtgående dörrar.
DigiWay-SR utvecklades för att passa både höger- och vänsterhängda dörrar och uppfyller kraven för serviceklass 5 – Heavy Duty (600 öppningar per dag i minst fem år). För att klara kraven skall automatiken klara minst 200.000 öppningar utan slitage, DigiWay-SR har genomfört över två miljoner öppningar utan slitage på automatiken.
Digiway-SR har en mycket kraftig returfjäder som hjälper till vid stängning. Automatiken monteras på dörrkarmen och klarar dörrblad upp till 200kg och kan installeras på dörrar med upp till 150cm bredd. Den inbyggda radiomottagaren gör att du slipper tidsödande kabeldragning till armbågskontakter. Dörrautomatiken har självlärande egenskaper vilket betyder att den stannar om den stöter på ett hinder och kommer ihåg denna position vid nästa öppningscykel. Om hindret är borta, återgår automatiken till sitt ursprungsläge. Alla ingångar och utgångar för styrning av eltryckeslås, elslutbleck, elektromagneter med mera ingår som standard. 12/24VDC, 1A/500mA.
DigiWay-SR levereras som en komplett automatik med  arm och glidskena samt en fjärrsändare. Godkänd enligt EN16005 med High Performance och Low Energy i samma enhet. LCD-display med svensk text, vrid- och glidarm, montageplatta, kåpa, loggbok, svensk manual, toolkit, radiomottagare och en radiosändare ingår alltid. Brandklassning: Kvarhålla dörrblad i stängt läge vid brand. Får användas till slagdörrar som är provade och typgodkända utan lås med fallkolv i högsta brandtekniska klasser E 30, A30 eller EI 30 alternativt klass E 60, A 60 eller EI 60. För mer information om brandklassningen och certifikat, kontakta oss.

Other products from the category ''

CDVI utvecklar och tillverkar säkerhetsprodukter inom passersystem, låsprodukter och dörrautomatik. Vi har ett brett sortiment av innovativa produkter med modern design och vi ligger i framkant för ny teknik. Vi strävar alltid efter att möta de höga krav på kvalitet och service som våra kunder ställer på oss.

Products

Kontakt

Datavägen 12 B, 436 32, Askim    Box 9011, 400 91 Göteborg         Tel: 031-760 19 30
E-mail: info©cdvi.se
Hemsida:www.cdvi.se

Back to Top